Workshop Snoekstreamers binden met Jay op 21 September 2019

Nice bream pattern ith a Saddle and Dragon Tail made by Paolo!!!

Het snoekseizoen staat weer voor de deur. Nu de zomer echt verdreven is uit ons landje en de watertemperaturen overal rap onder de 20 graden gaan komen. Kunnen we ons weer op maken om de komende maanden achter de snoek aan te gaan. Heerlijke tijd, zeker de maanden september en oktober. Het is nog niet al te guur op het water en langzaam aan verzamelt de vis zich op de winterstekken. Maar vaak met watertemperaturen die nog vaak in de dubbele cijfers zit. En wat vechten die snoeken dan toch tot de max. Echt genieten!!!

Jay’s Streamers real beauty’s!!!

En om te zorgen dat je streamerbox weer goed gevuld is met de juiste vliegen voor het komend seizoen organiseren we samen met Jay van @jaystreamers een workshop snoekstreamers binden. We zullen meerdere bindtechnieken laten zien voor zowel je tube flies, articulated streamers en ook natuurlijk streamers gebonden van fibers of het oh zo populaire Nayat. Zo zullen we in ieder geval een mooie streamer binden welke is gemaakt van Nayat icm met Predator Dubbing en/of Monster Dub. Een streamer welke je zowel in de polder als het grote water in kan zetten.

Een van de vele streamers die Jay heeft gebonden

De workshop wordt gegeven in de showroom van Smartlures.nl in Soesterberg. De workshop duurt van 19:00 uur tot 22:00 uur. De kosten voor de workshop zijn 35 euro, dit is inclusief koffie, thee, fris en een versnapering. En natuurlijk wordt er ook voor de benodigde bindmaterialen gezorgd.

Er is plek voor maximaal 8 personen, zodat er voor elke deelnemer voldoende tijd en aandacht zal zijn.

Wil je graag mee doen met deze workshop stuur dan even een mail via deze link. Deelname workshop Snoekstreamers binden.