Wat een week!!!

Wat een ochtend weer!!! Zo blank je gistermiddag, en zo heb je weer een ochtend om niet te vergeten. Vandaag even gezellig samen met Jordy op pad. Al snel weet hij zijn eerst snoek vanuit de belly te vangen, niet de grootste maar de kop is eraf. Een kleine 45 minuten later is het mijn beurt met een mooie droge tik op de zwarte tube fly. De eerste meter van de dag is een feit 101 hele centimeters. Wat een blijft dit toch gaaf die mooie “groene” dames aan de vliegenlat. Niet veel later weet Jordy zijn 2de vis te vangen een mooie dikke 80-tiger is even de sigaar! We vissen nog even een tijdje het zelfde stuk af want er staat toch voldoende aasvis op de Raymarine DragonFly met mooie symbolen. Maar helaas geen aanbeten meer op dit stuk, we gaan even een ander stuk proberen, met slecht 1,5 meter water maar wel een bak aasvis moet hier gewoon snoek rond zwemmen. En ja hoor na een 20 tal minuten het stuk te uit te hebben geworpen volgt een aanbeet, zo eentje welke je dagelijks wel zou willen. Me knoop van me leader raakt het top oog en mijn tube fly komt al in de oppervlakte als deze bruut wordt grepen door een hele mooie dikke groenjas. Na een korte maar intense dril ligt er een pracht dame voor me. Een hele dikke en puntgave 115cm Big Mama. We hebben er niet gewogen maar 12,5KG zal ze met gemak halen. Naar een paar plaatjes krijgt ze haar vrijheid weer terug. Hierna valt het een tijdje stil maar op de valreep weet ik dan toch nog een mooie 111cm dame te foppen met de zwarte tube fly. na 5 uurtjes peddelen is het wel leuk geweest en we moeten nog een minuut of 20 terug peddelen. Op de terug kwam er weer langzaam aan wat gevoel terug in de handjes. Het was wel erg mooi weer maar wel lekker frisjes. Nu waarschijnlijk gezien de weersvoorspellingen een weekje even geen vissen maar zodra het weer het toe laat gaan we weer kijken of we nog een paar mooie winter dames kunnen verleiden.Oh ja nog drie andere maatjes wisten op hetzelfde stuk water wat later in de middag ook nog 2 mooie meter plus vissen te vangen. Echt bizar, 8 vissen van een stuk water waarvan 5 mooie meter plus. Hoe zo Nederland Snoekland!!!! En achteraf wat een bizarre week, vorige week zondagmiddag na lange tijd weer even 2,5 uur achter de snoeken aan en gelijk 2 snoekjes kunnen foppen, dinsdag 5 uurtjes compleet gekkenhuis 15 snoeken, donderdag 3 uurtjes vis nog steeds goed los 9 snoeken, zaterdag 2,5 uur maar een DIKKE BLANK met Patrick en zondag 5 uurtjes gedobberd 3 dikke dames!!! Optelsom 18 uurtjes dobberen in de bellyboat en in totaal 29 snoeken waarvan 6 meter plus vissen en van deze 6 stuks 3 boven de 110. Hoe zo een GEKKENHUIS!!!!

Hier bij nog een paar mooie plaatjes van de vangsten!!!

Jordy is ook van de nul af uit de bellyboat!!! Dat er nog maar vele mogen volgen.

Mooie 111

Mooie dame van 111cm die een diep gevist Black Tube Fly niet kon weerstaan!!!!

Wat een plaatje deze dikke dame van 115cm!!!

Dezelfde dame vanuit een andere hoek.

Dezelfde dame vanuit een andere hoek.

Andere stek maar ook een mooie dame van 111cm…

Laters natuurlijk weer meer…

Marc

p.s. Volgende week nog een leuk nieuwtje zitten weer een paar mooie nieuwe producten aan te komen voor de shop van Smartlures.nl. Welke natuurlijk dagelijks is te bezoeken op afspraak, zodat wij de hoogst mogelijke services kunnen verlenen aan onze klanten. Voor de werkende zijn we ook gewoon in de avond of weekenden beschikbaar.

Oh ja nog even kort een laatste ding, we hebben vanaf heden ook Cadeaubonnen bij Smartlures. Deze zijn gewoon via de site te bestellen. Elke bon heeft een unieke code welke ook in de webshop is te verzilveren.

Cadeaubonnen nieuw bij Smartlures!!!

Cadeaubonnen nieuw bij Smartlures!!!

One Response to “Wat een week!!!”

  1. Letterlijk een dag voor doorbijters. Fraaie dames Marc, zonder hoge hakken, maar evengoed!
    Keep ‘m pulling.