Update shop Smartlures.nl 25-11-2019!!!

Werd weer eens tijd om een update over het shoppie van Smartlures te geven. De laatste weken erg druk geweest met de verhuizing naar onze nieuwe grotere locatie. Drie jaar geleden zijn we van de garage naar ons eerste pandje gegaan omdat de ruimte thuis gewoon weg te klein werd. En nu bijna 3 jaar later was het weer hetzelfde liedje. Door de vele producten die we de afgelopen jaren hebben toegevoegd werd het shoppie gewoon weg weer te klein. En nu hebben we voorlopig weer voldoende ruimte om gestaag door te groeien. Want steeds meer vissers weten toch ook steeds vaker de vlieghengel te vinden.

De afgelopen 4 weken stonden volledig in het teken van de nieuw shop verbouwen en alle producten uit de oude shop te verhuizen. Tussen door nog een super tof weekend gehad in Rügen met een groep van 25 enthousiaste vliegvissers ( En ook volgend jaar staat deze alweer op de agenda). Maar nu eind november is alles wel zo goed alles klaar. Hier en dar nog wat puntjes op i zetten en dan kunnen we zelf ook weer een beetje tijd vrij maken om achter de groenjassen en baarzen aan te gaan.

Rügen was weer top!!!

De laatste weken zijn er ook weer tal van nieuwe producten toegevoegd aan de shop. Zoals de nieuwe Fish Eyes van Sybai, deze zijn te verkrijgen in de maten 5 tot 15mm en maar liefst in 8 verschilende uitvoeringen.

Sybai 3D Epoxy Fish Eyes Dorado
Sybai 3D Epoxy Fish Eyes Dorado

Van Textreme hebben we ook weer een aantal nieuwe producten in de shop hangen waaronder de Textreme Palmer Chenille in de 70mm en 140mm variant. Ook hebben we de de Ice Fiber van Textreme tegenwoordig in de shop hangen.

Nieuwe zijn ook de Smartlures Minnow gebonden met de Sculpt A Fly fiber van Enrico Puglisi. De streamers zijn verkrijgbaar in 6 kleuren en beide kleuren zijn verkrijgbaar in een 3″ (7,5cm) en een 4″ (10cm) variant. De perfecte maat voor het baarzen en zeebaarzen. Komende weken zullen er nog meer streamers worden toegevoegd worden aan de shop.

En ook hebben we tegenwoordig de Monster Dub van @JayFlyFishing hangen. Een iets langere en grovere dubbing als de zeer populaire Bauer Predator Dubbing.

Monster Dubbing @Flyfishing_Jay

Van de Costa zonnebrillen hebben we een aantal uitvoeringen van het nieuwe model Diego in de shop hangen.

Costa Diego Matte Gray Green Mirror 580P
Costa Diego Matte Gray Green Mirror 580P

Nieuwe in het assortiment zijn ook de Smartlures.nl Tungsten Beads 4.6mm. De ideale bead om te gebruiken voor bijvoorbeeld je baarsstreamers welke gebonden worden op een zgn offset haak. Wij zelf gebruiken de beads op de Gamakatsu Worm 330 welke perfect voor een offset baars streamer. De haakpunt komt net iets boven het haakoog uit. Waar door de kans op in haking vele malen hoger is.

Ook hebben we tegenwoordig de Raidzap in de shop hangen in 8 verschillende soorten. De prijs per verpakking van 15ml is € 17,29.

RaidZap Flex Fluo Green 15ml
RaidZap Flex Fluo Green 15ml

En ook nieuw is de Hedron Strung Fuzzy Fiber. De perfecte fiber om extra volume aan de streamer te geven.

In verband met de grote vraag zullen we binnenkort ook weer een aantal nieuwe kleuren Nayat aan het assortiment toevoegen. Stay tuned!!!

Smartlures Nayat AKA SnowRunner_
Smartlures Nayat AKA SnowRunner

En houd onze FB en Insta pagina in de gaten voor de officiele opening van de nieuwe shop. Niklaus Bauer zal hiervoor naar Nederland en zal ook tijdens de opening

Tot laters….