Update shop Smartlures Juni 2019

Het is alweer een tijdje geleden dat we iets aan het blog hebben toegevoegd. Door alle drukte met de klussen in het nieuwe huis en in het shoppie is het er de afgelopen maanden gewoon een beetje bij ingeschoten. Maar vanaf heden zullen we regelmatig een update geven over de nieuwe producten welke we aan de shop hebben toegevoegd en natuurlijk zullen we ook regelmatig wat updates geven over de vangsten.

Na een tijdje zoeken hebben we een leverancier gevonden met een uitmuntende kwaliteit Nayat skins. Het is een beetje werk om ze te bewerken zodat jullie er meteen mee aan de slag kunnen. Werkelijk prachtige stukken Nayat voor een nette prijs van € 6,95. De laatste weken al redelijk wat stukken verkocht, maar tot nu toe alleen maar positieve reacties. En koop je minimaal 3 stuks dan ontvang je automatisch 10% korting.

Smartlures Nayat AKA SnowRunner_

Top kwaliteit Smartlures Nayat AKA SnowRunner_

Smartlures Nayat AKA SnowRunner High Qaulity

Smartlures Nayat AKA SnowRunner High Qaulity. Sommige stukken zijn soms wel meer als 25cm lang

Smartlures Nayat AKA SnowRunner Hot Pink 23cm of length

Smartlures Nayat AKA SnowRunner Hot Pink gemiddelde lengte is rond de 20cm. Soms iets minder vaak meer!!!

Van TraunRiver hebben we tegenwoording de Textile Fishes in de shop liggen. Ook een erg leuk item om met vaderdag cadeau te geven.

Traun River Texile Fish

Traun River Texile Fish

Van Cascade hebben we tegenwoordig ook de Micro en Mini Magnum’s Dragon Tails ook is er een een nieuwe Variegated uitvoering in de Mini verkrijgbaar. Perfect product voor je snoek, snoekbaars en baars streamers. En weet ook wel zeker dat de zeebaars er ook niet vies van is.

Mangum's Variegated Mini Dragon Tails Chartreuse Black

Mangum’s Variegated Mini Dragon Tails Chartreuse Black

Ook nieuw is de Smartlures Premium Wool Yarn. Deze yarn gebruiken we voor onze Carp Candy’s maar ook kan je de yarn prima gebruiken als een dubbing voor je baars en snoek streamers.

Smartlures Carp Candy all colors

Smartlures Carp Candy all colors

Smartlures Premium Wool Yarn Banana

Smartlures Premium Wool Yarn Banana

Van Vision hebben diverse nieuwe caps binnen. En er zitten een paar hele gave caps bij.

Vision Psyke Camo Cap

De nieuwe Vision Psyke Camo Cap

Van Sybai hebben we ook weer een aantal nieuwe fibers in de shop hangen. Waaronder de New Twist Hair, Twist Flash Hair en het nieuwe Streamer Flash Hair van wel 30cm lang. Allemaal pracht producten om je baars, snoek of zeebaars streamers van te binden. En natuurlijk werken ze nog veel meer soorten zoals roofblei en snoekbaars.

Sybai Streamer Flash Hair UV Dark Peacock

Sybai Streamer Flash Hair UV Dark Peacock

Sybai Twist Flash Hair Golden Peacock

Sybai Twist Flash Hair Golden Peacock

Van Stonfo hebben we een aantal nieuwe tools aan het assortiment toegevoegd. Onmisbare attributen als je bijvoorbeeld je eigen hertenharen bolletjes wil maken om de karpers drijvend te vangen. Nieuw zijn zoal de Stonfo Hair Packer, Stonfo Hair Stacker en de Stonfo Half Hitch Tool.

Stonfo Hair Packer

Stonfo Hair Packer

Ook zijn de nieuwe Saddle Tails van FishOn binnen in de Barred kleuren. Ook zijn de Dragon Tails nu verkrijgbaar in de Barred kleuren. ( ps. moet hier alleen de nieuwe foto’s nog van toevoegen)

Check de rest van de shop ook even want er zijn nog veel meer nieuwe producten in de shop te vinden.

En dan de vangsten van de afgelopen weken. De maanden april en mei stonden in het teken van karper en dat ging weer erg lekker dit jaar. Blijft ook een leuk spelletje en vooral als het iets warmer wordt en je kan ze in de oppervlakte verleiden.

De twee mooiste karpers van dit seizoen tot nu toe.

Ook de roofvis hebben we weer belaagd. Dit keer niet uit de bellyboat maar gewoon vanaf het kantje. Door al het klussen protesteerde me rug een beetje en dan gaat staand vissen gewoon beter dan zittend in een bellyboat maar zoals het er nu naar uitziet gaat dit ook snel weer lukken. De eertse roofvis sessie had ik gekozen voor een heldere zandafgraving aan de rivier. En ik had gelijk het geluk om 3 hele mooie vissen kortstondig even te begroeten. En het leukste was nog dat het 3 verschillende vissen waren. Een pracht meter plus snoek, die echt een prachtige strijd gaf op me 9wt Sage Igniter. Hierna was een dikke baars het haasje aan de traag geviste articulated streamer en als kers op de taart ving ik nog een prachtige snoekbaars. Dit smaakt zeker naar meer, en het leuke is dat je deze visserij met een minimale uitrusting kan doen. 9 of 10wt met een intermediate of inter/sink3 lijn ( afhankelijk van de diepte van het water), stripmand een handje vol streamers en gaan maar. Voor sommige plassen is een waadpak wel fijn maar vaak volstaan een paar goede schoenen of kaplaarzen.

De eerste van het seizoen en gelijk een beauty. En oh wat zij ze sterk nu!!!

Vis nummer twee was een hele dikke bonus van een rivier baars!!!

De kers op de taart. Een prachtige snoekbaars vanaf een steil aflopend talud!!!

Nu eerste weer verder met streamers binden voor me vliegendozen en voor de klanten voor het Pass Me The Salt zeebaars weekend volgend weekend.

Laters weer meer…

Marc