Update shop en laatste vangstberichten 27-3-2017!!!!

De laatste update is alweer van een paar weekjes terug. Maar door de drukte in het shoppie en thuis, en natuurlijk ook zo af en toe nog het water op. Soms alleen en ook regelmatig met beginners om deze op weg te helpen. Want er is toch niks leukers als we allemaal ons visje kunnen vangen!!!

Afgelopen week ook nog filmopnames gemaakt samen met Niklaus Bauer voor een nieuwe episode van FlyTV. Zal wel iets gaan heten van ” Fishing for Big Dutch Spring Pikes”. de release zal ergens eind april zijn als alles meezit, en kan wel alvast verklappen dat er een paar hele bijzondere momenten in zitten!!!!

Ook in het shoppie is de afgelopen weken weer het één en ander toegevoegd. We hebben o.a. de nieuwe Predator Dubbing van Niklaus Bauer, deze dubbing is wel 2 x keer zolang als Senyo’s Laser Dub en er zit ook bijna 2x zoveel in als een pakje Senyo Laser Dub . Je kan hier zelfs mooie baitfish patronen mee binden voor bijvoorbeeld de baars of roofblei.

Van FutureFLy hebben we de nieuwe Ledlamp met Toolrack. Mooie aan dit toolrack is dat er ook keurig een flesje secondelijm in past. Nooit meer omvallende lijm.

Van Fish Skull hebben we natuurlijk de nieuwe Faux Bucktail een zere mooie synthetische bucktails met een lengte van maar liefst 15cm en verkrijgbaar in 12 kleuren.

Voor de liefhebbers van het karpervissen met de vlieghengel heb we de voorraden van de Crap Flies weer aangevuld en ook een aantal nieuwe toegevoegd.

Van Vision zijn de neiuwe Aqua Fly Boxen leverbaar.  Verkrijgbaar in 3 verschillende formaten onder de naam Aqua Salt, Aqua Big Daddy en de Aqua Big Mama!!!

Van Spro hebben we ook diverse tangen toegevoegd aan ons assortiment.

Van Hareline hebben we de Polar Reflector Flash nieuw in de shop. Zeer wijde chenille welke zeer goed is te gebruiken voor het maken van je articulated streamers!!!

Van Paolo mister Wiggle Tails zijn de nieuwe Dragon Tails nieuw in het assortiment, helaas zijn op het moment van schrijven wel de meeste kleuren van de eerste levering uitverkocht maar de volgende 1000 pakjes zijn besteld zodat we binnnenkort gewoon weer alle kleuren uit voorraad kunnen leveren. Nog even een week of 3 geduld.

Van Sybai hebben we oogjes nu ook in de 4, 5 en 6mm verkrijgbaar.

Sybai 3D Epoxy Eyes

En dan nu de laatste vangstberichten, daar kan ik eigenlijk heel kort over zijn, de laatste weken van het seizoen zijn gewoon ronduit top geweest, zowel de aantal als de formaten. En nog steeds worden er volop snoeken gevangen welke niet zijn afgepaaid. Meestal op de wat diepere heldere wateren paait de snoek vaak pas half april. Je ziet vaak dat de meeste snoeken op het grote water paaien bij een watertemperatuur rond 11 a 12 graden. Dus kan je voor zaterdag nog even het water op neem het er dan nog even van, het is nu met die voorjaars temperaturen buiten echt genieten. Zo direct kunnen we 2 maanden achter de karpers en of windes aan, en als alles een beetje meezit kunnen we begin mei de eerst zeebaarzen weer verwachten.

In de tussentijd hebben we ook nog een gezellige en geslaagde Grootwater Bellyboat Dag gehad. Dit jaar bewust gekozen voor een iets kleinere groep zodat er ook meer tijd zou zijn om de deelnemers individueel wat meer aandacht te kunnen geven. Met een 25 tal snoeken mogen we wel spreken van een topdag!!! En zeker voor Jan welke zijn PR van 91 wist aan te scherpen naar 115cm.

Jan met zijn nieuwe PR van 115cm, wat een dame!!! Van harte Jan

Was weer een gezellig dag met een leuke groep mensen!!!

En hier nog een kort overzichtje van de vangsten van afgelopen weken, er kwamen weer heel wat mooie dames kortstondig in de bellyboat!!!

DCIM100GOPROG0020148.