Niklaus Bauer komt weer naar Nederland!!!

Niklaus zal van 8-2-2019 t/m 10-2-2019 weer in Nederland zijn en natuurlijk gaan we hier weer een leuk weekend van maken. We zullen verblijven ergens in het midden van het land in een grote huis met alles erop en eraan.En natuurlijk ligt er een hoop water in de buurt  waar je kans maakt op grote baars, snoek en snoekbaars. Deze wateren zijn perfect te bevissen met een bellyboat of boat. maar ook zeker voor de mensen die geen bellyboat of boat hebben maar wel een goed waadpak zijn er zeker mogelijkheden om bijvoorbeeld dikke baarzen te vangen.

Elk jaar weer een mooi internationaal gezelschap!!!

Snoek, snoekbaars en baars vangsten van de vorige editie!!!

Crazy fishing!!!

Een puntgave 2KG+ baars voor Niklaus

Een prachtige dubbel. Het blijven imposante vissen!!

Chinees voor 24 man!!!

De dag afsluiting met een heerlijke BBQ.

Niklaus Bauer in actie in één van zijn vele films op Kanalgratis.se

Het Smartlures Predator Weekend 2019 met Niklaus Bauer zal aanvangen op vrijdag 8 februari om 12:00 uur en eindigen op zondag 10 februari 2018 om 17:00 uur.

Planning van het Smartlures Predator Weekend 2018 met Niklaus Bauer

Vrijdag;

Wij zullen vanaf 12:00 uur aanwezig zijn op de locatie. Het is de bedoeling om na aankomst gelijk nog even voor een uurtje of 3 á 4 het water op te gaan. De organisatie zal  vrijdagavond voor alle deelnemers een stevige maaltijd klaar maken. Na het eten zal er door Niklaus een bind-demo verzorgd worden ( het te bindenpatroon zal later bekend gemaakt worden). Na het eten is er nog even tijd om in de bungalows na te praten met hopelijk al het nodige visserslatijn. De deelnemers zullen ook allemaal een overzicht van de stekinfo in de buurt krijgen en ook zal er een update over het weer worden gegeven. Dit i.v.m. met de te bevissen stekken.

Zaterdag;

Na een goede nachtrust staat vanaf  7:00 uur het ontbijt klaar. Ook is er voor iedere deelnemer de mogelijkheid om een lunchpakket te maken voor overdag.

Na het ontbijt is kan ieder het water op om zijn over haar target vis te vangen. Rond 17:00 uur wordt iedereen weer terug verwacht bij de huisjes om ons klaar te maken voor een heerlijk rijst tafel. Na het barbecue buffet is het weer tijd voor de tweede bind-demo Niklaus Bauer tijdens deze bind-demo zal er verder ingegaan worden op welke materialen wanneer te gebruiken en de gebruikte technieken om een goede duurzame en vangende snoekstreamer te binden. Dit alles onder het genot van een drankje en hapje (hier zal voor gezorgd worden). En hierna hopelijk nog wat tijd over om gezellig even na te praten over de eerste dag en wederom hopelijk wat mooie vis verhalen te delen.

P.S. Bij heel slecht weer houden we de mogelijkheid open om eventueel in de middag de bind demo door Niklaus Bauer te laten doen. Dit zal t.z.t. op locatie bepaald worden.

Privé bindles met Niklaus Bauer!!!

Zondag;

Na een goede nachtrust staat vanaf  7:00 uur het ontbijt klaar. Ook is er voor iedere deelnemer de mogelijkheid om een lunchpakket te maken voor overdag. Na het ontbijt is kan ieder het water op om zijn over haar target vis te vangen.

Rond 16 uur spreken we weer bij het huis af voor een laatste versnapering.

Het Smartlures Predator Weekend 2019 met Niklaus Bauer is dan ook een all inclusief weekend. De kosten voor dit weekend zullen € 189,- bedragen.

Verdere info z.s.m. geplaatst worden onder de Algemene Voorwaarden Deelname.