De eerste zeebaars vangsten druppelen langzaam binnen. Door het warme voorjaar en relatief zachte winter zijn de eerste vangsten redelijk vroeg dit jaar. En nu hopen dat na het weekend de warmte weer een beetje terug komt want dan kan het weleens snel gaan met de scholen zeebaars die vanaf zee de Europoort binnen komen zwemmen.

De eerste zeebaars op de vlieg is zo’n heerlijk gevoel.

De zeebaars visserij is voor veel vliegvissers nog steeds een spelletje met een hoop vragen. En bij velen zijn de vangsten vaak dan ook erg wisselend door verschillende factoren. Tijdens de workshop die wij organiseren willen jullie dan ook graag verder helpen in deze visserij. Aan de hand van de uitleg over de de door ons gebruikte materialen, zoals wanneer we welke lijn en/of streamers gebruiken. De stekken die we bevissen en vooral wanneer je juist wel of niet op een bepaalde stek vist. Zodat hopelijk de lange ritten en uren struinen in de Europoort beter beloont gaan worden.

Laten we hopen dat de deelnemers dit seizoen ook ook hun eerste 70plus kunnen vangen!!! Ze zwemmen er echt.

Ook zullen we tijdens de workshop een 2-tal streamers binden welke voor ons de laatste jaren erg succesvol zijn geweest. Voor de bindmaterialen zal gezorgd worden, je hoeft enkel je vice en bindgereedschap mee te nemen.

De zeebaars workshop zal worden gehouden op de Sterrenbergweg 15 te Seosterberg. Aanvang is 18:30uur en we starten zo rond 19:00. De workshop duurt ongeveer tot 22:00uur. Voor een hapje en een drankje wordt natuurlijk gezorgd.

F
De nachten kunnen zeer productief zijn.

We hebben plek voor maximaal 10 deelnemers. De kosten voor deze workshop bedragen € 20,- dit is inclusief een hapje en drankje en de gebruikte materialen en een hele berg aan info. Ook is er na afloop nog de mogelijk om te shoppen met een leuke korting!!!

Wil je graag deelnemen aan deze workshop stuur dan even een mailtje met je naam en telefoonummer naar info@smartlures.nl

P.S. Ook zullen we in het 3de weekend van juni weer een zeebaars weekend organiseren. Ondertussen bekend als het Pass me The Salt Weekend!!!