Leverings Info

Hieronder vind je alle informatie met betrekking tot het leveren van producten besteld via Smartlures.nl.

 Adressen in Nederland

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld -> levering binnen 2 werkdagen. (mits product(en) direct leverbaar zijn, zie webshop)

 Adressen in Europa, buiten Nederland

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld -> levering binnen 2 tot 7 werkdagen, afhankelijk van het land van bestemming. (mits product(en) direct leverbaar zijn, zie webshop)

 Boven 50 euro gratis verzending

Bestellingen boven de € 5o,- worden gratis verzonden in Nederland. Voor bestellingen onder de € 50,- wordt € 3,50 in rekening gebracht. Overigens vindt je deze gegevens automatisch terug in het winkelwagentje. Bij een bestelling boven de € 50,- komen de verzendkosten automatisch te vervallen. Dit geldt niet voor leveringen naar het buitenland, mits het land lid is van de Europese Unie is de drempel € 100,- voor gratis verzending. Het retour sturen van producten is altijd is altijd voor eigen kosten.

 Verpakking

De producten worden indien mogelijk verpakt in een bubbeltjesenvelop of brievenbuspost doos. Grotere pakketten worden naar wens verpakt.

 PostNL

Bestellingen worden verzonden via PostNL of GLS

Direct leverbaar

Alhoewel Smartlures.nl streeft naar een positie waarbij alle producten in de shop direct leverbaar zijn, willen wij ook graag horen van onze klanten wat hun wensen zijn. En dan in de breedste zin van het woord, want wij staan open voor ideeën, nieuwe producten, innovatieve materialen, etc. Heb je iets gedachten, schroom dan niet, maar stuur ons een e-mail. In de webshop vindt je duidelijke informatie wanneer een product direct leverbaar is. Kies je hiervoor dan gelden bovenstaande zaken zoals voor 16.00 uur besteld dan wordt diezelfde dag nog de bestelling verzonden per post naar opgegeven adres.

Uitverkocht

Ook kan het zijn dat een product is uitverkocht. jammer maar helaas, dan zijn ze op dat moment niet leverbaar en zul je moeten wachten tot ze weer leverbaar zijn. Overigens worden dergelijke zaken in onze nieuwsbrief vermeld en het is dan ook wellicht verstandig om je hiervoor aan te melden…

Vragen

Mocht je vragen hebben dan kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen.