Opening nieuwe showroom van Smartlures.nl!!!

15 December a.s. opening nieuwe shop Smartlures.nl!!!   Nikluas Bauer komt naar Nederland om a.s. zondag 15 december de nieuwe shop van Smartlures openen. De opening is van 12:00 tot 16:00uur. En deze middag zal er naar harte lust geshopt kunnen worden met leuke korting op een groot deel van het assortiment. Niklaus Bauer zal de hele middag in de shop te vinden zijn aan de grote tafel om zijn bind skills te tonen. Jullie kunnen zo na hartelust vragen stellen over de streamers welke Niklaus vpor zijn snoek- en baarsvisssrij gebruikt. Het adres van de nieuwe showroom is Stemerdinweg 12 te Soesterberg.
Niklaus komt de neiuwe showroom van Smartlures openen op 15 december a.s.
Workshop baarsstreamers met Niklaus Bauer!!! We zullen a.s. zaterdagavond 14 december nog een extra workshop geven samen met Niklaus Bauer. We zullen deze avond een nieuw sculpin patroon binden voor het baarsvissen. Dit nieuwe patroontje van Niklaus is er echt eentje om door een ringetje te halen. De workshop zal starten om 19:00 uur en duurt tot ongeveer 22:00uur. Natuurlijk wordt er door Smartlures weer gezorgd voor “een natje en een droogje”. De kosten voor deze workshop zijn € 29,- per persoon. En na afloop is er natuurlijk weer de gelegenheid om even te shoppen met een leuke korting. Er is plaats voor max. 7 personen en opgeven kan per mail of boek de workshop rechtstreeks op de site via deze LINK.


Ogen gemaakt met de populaire Gulff UV producten!!!
Weer een hoop nieuw spul in de shop!!!   Nu de verhuizing allemaal is afgerond is het weer tijd om de shop te vullen met nieuwe voorraad en nieuwe producten. De afgelopen week is er een hoop binnen gekomen van ondermeer FlyDressing, Hedron, FlyScene en nog veel meer. Ook zal er komende week weer een flink pakket EP binnenkomen zodat alle kleuren weer voldoende op voorraad zijn.

Nieuwe van bijvoorbeeld FlyScene is het merk Pike Monkey. Onder deze range komen allemaal producten uit welke zijn bedoeld voor de snoek of te wel de roofvisserij. Zou hebben we o.a. de neiuwe Pike Monkey Razzle Dazzle Flash in de shop hangen. ( helaas nog niet alle kleuren leverbaar) Grote pakken flash welke gemixed is uit meerdere soorten flash en hierdoor zeer mooie blends zijn onstaan voor het maken van bijvoorbeeld je tube flies of articulated streamers. De Pike Monkey Razzle Dazzle flash Perch

Ook hebben we van de Pike Monkey range de nieuwe Tiger Barred Magnum zonkers in da house. Echt een sublieme kwaliteit zonker voor bijvoorbeeld je snoekstreamer en wij gebruiken deze nu ook voor onze baarsstreamers. Zowel de offset als sculpin patronen.
De Chartreuse-Mahi green Tiger Barred zonkers van de Pike Monkey range!!!

Ook hebben we een aantal handige tools van de Pike Monkey range in de shop hangen.

Voor nog meer nieuwe producten checken even de categorie NEW in de shop!!!