Niklaus Bauer komt weer naar Nederland!!!

Niklaus zal van 6-3-2020 t/m 8-3-2020 weer in Nederland zijn en natuurlijk gaan we hier weer een leuk weekend van maken. We willen dit jaar graag verblijven rond het Beneden Rivieren gebied. In dit deltagebied liggen de grootste waterpartijen van Nederland zoals het Volkerak, Haringvliet en Hollandsdiep. En deze wateren staan bekend om hun goede snoek, snoekbaars en baars bestand. Een echte record vissen vangen is hier zeker mogelijk. Deze wateren zijn perfect te bevissen met een bellyboat of boot. maar ook zeker voor de mensen die geen bellyboat of boot hebben maar wel een goed waadpak zijn er zeker mogelijkheden om bijvoorbeeld dikke baarzen te vangen. En in de omgeving zijn er ook voldoende weteringen waar vanaf de kant op snoek gevist kan worden.

De exacte locatie zullen we later bekend maken. Dit hangt ook nog een beetje van de waterstanden en dergelijke af. Eventueel houden we de mogelijkheid om uit te wijken naar de Randmeren o.i.d. Maar net als alle andere jaren gaat het zekers weer gezellig worden.

Inschrijven kan nu alvast. Er is plek voor maximaal 20 personen. Dus wil je dit weekend mee wees er dan snel bij. De ervaring leert dat het altijd erg snel vol zit!!!

Elk jaar weer een mooi internationaal gezelschap!!!

Snoek, snoekbaars en baars vangsten van de vorige editie!!!

Crazy fishing!!!

Een puntgave 2KG+ baars voor Niklaus

Een prachtige dubbel. Het blijven imposante vissen!!

Chinees voor 24 man!!!

De dag afsluiting met een heerlijke BBQ.

Het Smartlures Predator Weekend 2020 met Niklaus Bauer zal aanvangen op vrijdag 6 maart om 13:00 uur en zal eindigen op zondag 8 maart 2020 om 16:00 uur.

Planning van het Smartlures Predator Weekend 2020 met Niklaus Bauer

Vrijdag;

Wij zullen vanaf 13:00 uur aanwezig zijn op de locatie. Het is de bedoeling om na aankomst gelijk nog even voor een uurtje of 3 á 4 het water op te gaan. De organisatie zal  vrijdagavond voor alle deelnemers een stevige maaltijd klaar maken. Na het eten zal er door Niklaus een bind-demo verzorgd worden ( het te bindenpatroon zal later bekend gemaakt worden). Na het eten is er nog even tijd om in de bungalows na te praten met hopelijk al het nodige visserslatijn. De deelnemers zullen ook allemaal een overzicht van de stekinfo in de buurt krijgen en ook zal er een update over het weer worden gegeven. Dit i.v.m. met de te bevissen stekken.

Zaterdag;

Na een goede nachtrust staat vanaf  7:00 uur het ontbijt klaar. Ook is er voor iedere deelnemer de mogelijkheid om een lunchpakket te maken voor overdag.

Na het ontbijt kan ieder het water op om zijn of haar target vis te vangen. Rond 18:00 uur wordt iedereen weer terug verwacht bij de huisjes om ons klaar te maken voor de BBQ. Na de BBQ is het weer tijd voor de tweede binddemo. Niklaus Bauer zal tijdens deze binddemo zal er verder ingegaan worden op welke materialen wanneer te gebruiken en de gebruikte technieken om een goede duurzame en vangende snoekstreamer te binden. En hierna hopelijk nog wat tijd over om gezellig even na te praten over de eerste dag en wederom hopelijk wat mooie vis verhalen te delen.

P.S. Bij heel slecht weer houden we de mogelijkheid open om eventueel in de middag de bind demo door Niklaus Bauer te laten doen. Dit zal t.z.t. op locatie bepaald worden.

Privé bindles met Niklaus Bauer!!!

Zondag;

Na een goede nachtrust kunnen we vanaf  7:00 uur ontbijten. Ook is er voor iedere deelnemer de mogelijkheid om een lunchpakket te maken voor overdag. Na het ontbijt is kan ieder het water op om zijn over haar target vis te vangen.

Rond 16 uur spreken we weer bij het huis af voor een laatste versnapering.

Het Smartlures Predator Weekend 2020 met Niklaus Bauer is dan ook een all inclusief weekend. De kosten voor dit weekend zullen € 249,- bedragen.

Verdere info z.s.m. geplaatst worden onder de Algemene Voorwaarden Deelname.