Eindejaars Sale en weer een update shop Smartlures 18-12-2017!!!

Eindejaars Sale bij Smartlures.nl Nu op een aantal populaire bindmaterialen een leuke korting tot het einde van het jaar. De aanbiedingen gelden onder andere voor alle FishOn Tails en Hedron Flashabou, alle aanbiedingen gelden tot het einde van het jaar.

Alle Wiggle Tails, Dragon Tails en Wave Tails zijn tot het eind van het jaar in alle kleuren en maten slechts € 5,95 per pakje.

Dragon tails, Wiggle tails en de Wave Tails in de Eindejaars Sale!!!

foto

Ook hebben we alle Hedron Flashabou sterk in prijs verlaagd tot het eind van het jaar. Ook hier geldt zolang de voorraad strekt. De nieuwe zending Flashabou komt januari weer binnen!!!

Alle Hedron Flashabou in de Sale!!!

Check ook even de uitverkoop van een aantal Rio vliegenlijnen. Nu tot wel 25% korting op veel lijnen.

Diverse Rio lijnen in de sale!!!

Check ook nog eens de altijd strakke aanbieding van onze Pike Set van Vision. De Big Daddy sets blijven nog altijd een van de beste starter hengels in hun prijsklasse. En de Big Daddy set heb je al compleet voor € 375,-. Ook hebben we van de Big Mama hengels een erg mooie starters set samengesteld. Deze heb je al vanaf € 539,-. En al

De altijd nog populaire Vision Big Daddy Set vanaf € 375,-

En altijd het baars vissen met de vlieghengel willen proberen. De Vision Abbo Perch kit is op het moment de set voor de starters. De Abbo set is ook de set welke wordt gebruikt door Team Vision in Perch Pro. De Abbo Perch kit is nu slechts € 229,- ipv € 255,-

foto

Ook nog even een korte update van de producten welke we afgelopen week weer hebben toegevoegd. En ook zijn er van een aantal artikelen de prijzen aangepast ivm de gunstige dollar koers. Zoals de Zap A Gap Brush van € 5,95 voor € 4,89, de Z-Poxy 5 minutes 128gr € 19,95 voor € 15,95 en ook de Z-Poxy Quick set van € 7,95 voor € 5,95.

Zap A Gap brush nu slechts € 4,89 bij Smartlures.nl!!!

 

Zap Poxy 5 minutes 128gr nu  slechts € 14,95 bij Smartlures.nl!!!

Nieuw zijn onder andere de nieuwe Smartlures Sculpt A Fly Minnows in 3 verschillende kleuren. Gebonden op een Partridge Attitude Extra haak en ze streamers hebben een lengte van 10 tot 12cm. Onze favoriete streamer voor grote baarzen. Verkrijgbaar in de kleuren Chartreuse, Perch en Goby.

Smartlures EP Sculpt A Fly Minnow Charteuse

De drie favoriete on verzwaarde streamers van Smartlures voor het vissen op baars!!!

Smartlures EP Sculpt A Fly Minnow Perch Smartlures EP Sculpt A Fly Minnow Goby

Van Fish Skull hebben we ook een aantal zeer mooie en goed vangende baarsstreamers nieuw in de shop. De Fish-Skull Skulpin Bunny  in 3 kleuren en de Fish-Skull River Creature 2 kleuren. De FishSkull streamers zijn prima op een #6 of #7 hengel te werpen.

Fish-Skull® Skulpin Bunny™ Sand

Een super baarsstreamertje de Fish-Skull® Skulpin Bunny™ Sand

Fish-Skull River Creature

Ook absoluut een venager voor baars de Fish-Skull River Creature

Van Hareline zijn de Painted Lead Eyes in 3 maten en 4 kleuren ook nieuw in de shop. Super voor als je bijvoorbeeld zelf verzwaarde  streamers wil binden voor het vissen op dikke baarzen.

Nieuw in de shop de Hareline Painted Lead Eyes!!!

Ook zijn de nieuwe Surface Seducer® Howitzer Popper Heads  nu in de shop van Smartlures te vinden in 2 maten en 2 kleuren.  Slechts € 5,95 bij Smartlures!!!

 

SURFACE SEDUCER HOWITZER BAITFISH POPPER HEADS

De nieuwe SURFACE SEDUCER HOWITZER BAITFISH POPPER HEADS

Surface Seducer® Howitzer™ baitfish popper Yellow Chartreuse

Van Ahrex hebben we een 4-tal nieuwe modellen in de shop waaronder de zeer mooie Ahrex TP650 26 Degree Bent Streamer Hook een perfecte haak voor het maken van je eigen Sculpin streamers voor het vissen op baars. Check hier alle nieuwe Ahrex haken . En voor alle Ahrex haken geldt een korting van 15% als je 3 verpakkingen koopt.

Ahrex TP650 26 Degree Bent Streamer Hook

De nieuwe Ahrex TP650 26 Degree Bent Streamer Hook!!

Van de week nog even een update over het baars vissen van afgelopen weken. De vangsten liepen lekker met er een paar mooie uitschieters erbij! Helaas was het afgelopen weekend wel even aanmodderen op een hoop stekken door het zeer hoge water in de rivieren. Hopelijk daalt deze een beetje snel zodat we je de jacht kunnen vervolgen.

Hier nog een mooie van een afgelopen weekend wat trouwens erg taai was door de beperkte stekken welke er te bevissen waren.

Mooie beloning van een taai weekend. Een goudklomp van 49cm!!!

Laters weer meer…

Marc