Deze week Big Winter Sale bij Smartlures.nl!!!

Het nieuwe jaar is weer begonnen en dat is ook altijd voor mij om te kijken naar wat we graag nieuw in de shop zien of juist gaan opruimen. Het ene merk sluit ook beter aan op de visserijen die wie doen dan de andere. Zoals Sage en Vision zijn de merken welke perfect aansluiten op de visserij die wij zelf doen en ook het meest promoten naar onze klanten. En dit is vooral het vissen op de Nederlandse rovers van het zoete en zoute. Onze top 4 is dan ook snoek, snoekbaars, baars en zeebaars.

Deze week  is er dan ook en grote Sale gestart met merken als Redington, Guideline, Greys en nog meer mooi spul. Zo gaan we weer plaats maken voor nieuwe merken welke gewoon een net iets beter en beter assortiment hebben voor onze visserij. Maar hierover later meer als deze merken in de shop hangen.

Check dan ook even de verschillende categorieën in de For Sale catergorie. Er vele vele mooie hengels en reels in de Sale gegaan dus doe er je voordeel mee.

Nog slechts 1 9ft #8 Guideline RSI beschikbaar!!!

Ook de Redington Predator nu voor een scherpe actie prijs!!!

Ook geld nog steeds de actie prijzen voor de Hedron Flashabou. Er is weer voldoende op stock op het moment. Dus wil je je voorraad flash aanvullen doe er je voordeel mee. Zo is bij voorbeeld de Magnum Flashabou nu slecht € 5,95 en de Original slechts € 3,95.

Hedron Magnum Flashabou White

Ook de nieuwe Hedron Magnum Flashabou White is gewoon in de aanbieding!!!

En deze week krijgen we onze eerste zending binnen van de Jerkbaitmania Pike Skinz Fibre en de Buck Blend. Ook hebben we van Chris Chandler’s Jerkbaitmania de super brushes opgenomen in het assortiment. De brushes gaan vanaf 75mm tot 150mm en zefs de Monster Brush komt ook in de shop te hangen. De fibres van de Pike Skinz zijn wat harder als bijvoorbeeld EP en perfect voor het maken van mooie snoek streamers.

Jerkbaitmania Pike Skinz Predator Fibre Yellow Esox

Eind deze week leverbaar de Jerkbaitmania Pike Skinz Fibre!!!

jerkbaitmania Pike Skinz Buckblend Brush UV Yellow-Copper-Copper Fire

Ook de mega Jerkbaitmania Brushes komen in de shop te hangen!!!

En houd de site in de gaten want begin volgende week zal de eerste zending van de nieuwe Smartlures Baitfish Fibres binnen komen. Deze fibre zal leverbaar worden in maar liefst 30 kleuren.

Laters meer….

Marc